log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

гостилница фонтана

logofontana


Адреса: Борис Трајковски 4 (Првомајска), 1000, Скопје
Телефон:+3289 (02) 3134406

Работно време:
Пон - Нед од 07:00 до 23:00

      ОПИС                

НАСКОРО...

    ГАЛЕРИЈА           

 {НАСКОРО...}

     МАПА                 

Печати