log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Мама Италијана

mama italiana logo novo 1 

Адреса: Аминта III 50 (Ленинова)
1000 Скопје , Македонја
Тел: +389 (0)2 613 7111
Моб: + 389 (078) 868 111 Аеродром ,
+389 (078) 753 777 Карпош
+389 (076) 473 470 blagoja
Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 00:00
Нед од 12:00 до 22:00

   fbfb

      ОПИС                

Највкусната пица во градот...ДОЈДЕТЕ И ПОСЕТЕТЕ НЕ!
Тука сме за Вас!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мама Италијана

     МАПА                 

Печати