log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ресторан Холидеј

 restoranholidej

Адреса: Ул. Доне Божинов 43, Куманово
Tелефон: 031/414-945
Мобилен: 070/383-600

  

fbfb 

      ОПИС                

 Ресторанот Холидеј од Куманово нека биде Вашиот следен избор кога ќе посакате да пробате вкусна традиционална, балканска кујна. 

Во пријатен амбиент и со одлични цени, нудиме огромен избор на јадења по сечиј вкус.

Повелете во секој момент затоа што ние работиме 27/7!

Ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ресторан Холидеј

     МАПА                 

Печати