log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Калабриа Ресторан

 

Адреса: Јадранска Магистрала 131,Скопје
Телефон:+389 75 431564
        +389 75 431566
Е-маил:kе
niel2016@hotmail.com
   

      ОПИС                

 

Ресторан Калабриа е реномиран ресторан, кој се наоѓа на Јадранска магистрала. Со своето долгогодишно работење, се покажавме како квалитет кој трае.

Во текот на работната недела и викенд, опуштете се и препуштете се на нашите врвни специјалитети, вкусни јадења, квалитетна услуга и одличен амбиент. Ваше е само да не посетите, да дојдете на прекрасен појадок, ручек или вечера со вашта фамилија, вашите колеги, пријатели и познаници.

Препуштете се на одличната храна и поминете го секој незаборавен момент со нас.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати