log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Алмеро

almero logo

Адреса: Илинденска бр.99, Гостивар, Македонија
Телефон Фабрика: +389 42 221640
Мобилен:          +389 75 484547
Факс Фабрика: +389 42 221641
                       +389 42 215132
E-маил: info@almero.com.mk

web   fbfb   instagram

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 14:00

 

      ОПИС                

АЛМЕРО е првата и единствената фабрика во Македонија специјализирана за производство само на душеци. Од самите почетоци, па до денес ние ја продолжуваме традицијата на квалитет и префинетост на тој начин што користиме само првокласни материјали кои потекнуваат од сите делови на светот и им веруваме само на најталентираните и највештите мајстори. Следејќи ги најновите откритија и иновации и користејќи ја најсовремената технологија, името АЛМЕРО стана синоним за квалитет, префинети детали, вешта изработка…

Почетоците на АЛМЕРО датираат уште пред 30 години, со производствени капацитети на површина од само 1.000 метри квадратни, за денес да дојдеме до производствен капацитет од 10.000 метри квадратни.

При изработката на АЛМЕРО душеците ги користиме најдобрите природни материјали, како и најсовремените технологии во светот. Вештите раце на нашите мајстори внимателно го склопуваат секој дел, внимавајќи на секој детал при креирањето на душеците, со единствена цел - да ви создадеме услови за совршен сон.Нудиме богата палета на производи, од душеци со жичено јадро со различни карактеристики, до душеци изработени од природни материјали без пружини, како и душеци со латекс, кокосови влакна и влакна од камила...

Нашите душеци имаат препознатив дизајн и строго запазен квалитет, кој се усовршува цели 30 години за да добиеме комфорен душек со врвен квалитет за Ваш ЗДРАВ СОН.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Алмеро

     МАПА                 

Печати