log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Агропродукт

agroprodukt logo

Адреса: ул.24ти Октомври бр.6, Струмица, Македонија
Телефон: +389 34 323 011
е-маил: agroprodukt@t-home.mk
web:http://www.agroprodukt.mk/index.html
fb:https://www.facebook.com/agroprodukt.mk/

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 14:00

      ОПИС                

Агропродукт во своето долгогодишно работење се истакнува на пазарот со квалитетна понуда на висококвалитетни ѓубрива и семиња. Квалитетот го задржуваме со соработка со странски партнери и имплементирање на нивнитот асортиман на нашиот пазар. Нашето препознавање во работата е токму нашата цел да непосредно соработуваме со производителите.Нашата мисија е да ги задоволиме производителите со ѓубрива и семиња од висококвалитетни сорти, докажани на светско ниво, а прилагодени на локалните услови , со што ја покажуваме нашата посветеност во развојот на дејноста.Со долгогодишна, успешна, посветена работа создаваме чувство на сигурност и задоволство кај нашите
клиенти.

Наши производи

PUCCIONI е основана во 1888 година како Компанија за производство на ѓубрива и повеќе од 100 години успешно ги има потврдено своите индустриски производи.Во текот на тие години компанијата покажа широка техничка способност во производството на ѓубрива со што создаде професионален каталоф на производи за зголемените технички и комерцијални потреби на земјоделието кое се повеќе станува сложено и специјализирано.Постојана задача во развивање на ефективни хранливи производи, постојаното квалитативно подобрување и професионалните вештини на своите работници му овозможија на PUCCIONI да се најде на врвот на пазарот по квалитет и производна способност и логистичка конкурентност во снабдувањето со широк асортиман на производи. PUCCIONI го покрива не само италијанскиот, туку и странските пазари каде работи директно или преку локални компании.

Takii компанијата е основана 1835 година. Семињата се избирани и произведени со голема грижа за да постигнат комплетна сатисфакција кај клиентите.Повеќе од 175 години се на пазарот со постојани напори за нови иновации како и развој на првите комерцијални хибриди во светот на зеленчукот, развојот на генетските технологии и генетското размножување. Како водечки производи се семињата за зеленчук и цвеќе, а мисијата на Takii е да создаде одлични висококвалитетни семиња за земјоделците. Takii му помага на светот да се справи со зголемувањето на побарувачката за храна и во одржувањето на животната средина со произдовство на чиста, безбедна и здрава храна

    ГАЛЕРИЈА           

 

Агропродукт

     МАПА                 

Печати