log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Унитра-Инженеринг

unitra logo

Адреса / Продажен Салон: 8-ми Септември бр.200, Велес , Македонија
Телефон: +389 43 235 679
Мобилен: +389 70 299 948
е-маил:unitrainzenering@hotmail.com
fb:https://www.facebook.com/unitra.inzenering

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 17:00

      ОПИС                

Компанија УНИТРА-ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со производство и трговија со пружини

- Жичени пружини
- Жичени пружини од прохромска инокс жица
- Жичени пружини за земјоделска механизација
- Лимени пружини
- Лимени пружини од инокс лим
ПРУЖИНИ
Изработуваме пружини во стандардни димензии и пружини по нарачка од коминтентите, со димензии:

• Жичени пружини со дебелина на жица од Ф 0,3 мм, до Ф 15 мм

• Жичени пружини од прохромска инокс жица, со дебелина од Ф 0,3 мм, до Ф 7 мм

• Жичени пружини за земјоделска механизација од патентирана жица, со дебелина од Ф 4 мм, до Ф 10 мм

• Лимени пружини со дебелина на лим од 0,3 мм, до 6 мм

• Лимени пружини од инокс лим, со дебелина од 0,3 мм, до 2,5 мм

ИЗРАБОТКА
Пружините ги изработуваме како стандарден производ и по нарачка, според технички цртеж или доставен примерок. Пружините ги изработуваме во количина од 1 до 100.000 и повеќе парчиња.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Унитра-Инженеринг

     МАПА                 

Печати