log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Авто Плац ГОДЕ

 logo gode

Адреса: Бриселска бр.31, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 75 254 662
+389 70 268 111
email: dejan_blazev@yahoo.com
facebook:https://www.facebook.com/groups/155617308481778/about/

      ОПИС                

Продажба на увезувани и неувезувани возила, сите се сочувани и во одлична состојба, можни се и замени.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати