log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Интер Микс Медиа

intermiksmedia logo

Адреса: ул.30 бр.28а нас.Радишани, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2635 465
Мобилен: +389 70 805 773
Е-маил: tonipopovski@yahoo.com

fbfb   pazar3logo web

      ОПИС                

Изработка и монтажа на тенди, желатински завеси со и без механизам, чадори и фиксни настрешници.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Интер Микс Медиа

     МАПА                 

Печати