log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сенка Монт

senkamont logo

Aдреса: ул.1 бр.500, нас.Гоце Делчев, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 71 381 926
Е-маил: senkamont@gmail.com

web   fbfb  Работно време:
 Пон - Пет од 10:00 до 18:00

      ОПИС                

Компанија за изработка и монтажа на тенди, настрешници и ролетни СЕНКА МОНТ Докажани на пазарот по својата професионалност и навременост наградена од своите клиенти за својата лојалност и прецизност во работатат. Секогаш тука за Вас.

Тенди на краци, идеални за заштита од сонце и дожд, може да се монтираат на балкон во стан или куќа, или за покривање на излог... Тендите можат да бидат брендирани, во различни димензии и бои.

Тенди корпа, исто така се добро решение за заштита од сонце, дожд и ветер. Кај овој вид тенти покриени се и двете страни и се идеални за вашиот балкон или излог. Ги изработуваме во различни димензии и бои.

Фиксни надстрешници, наменети за покривање и заштита од сонце, дожд и снег. Можат да бидат изработени од метал и од дрво, покриени од платно, лексан или лим, во зависност од желбите на клиентите и просторот.

Желатински и платнени завеси, наменети за странично затворање на тераси или надстрешници во индивидуални објекти, како и надстрешници и тераси на кафетерии и ресторани... Овие завеси можат да бидат фиксни, но најчесто се со механизми за собирање и спуштање и служат за заштита од сонце, дожд, ветер, снег, студ. Можат да бидат брендирани.

Сенката е тука, Само побарај ја!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сенка Монт

     МАПА                 

Печати