log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тенда 4

tenda4 logo

Адреса: ул.101 бр.31, с.Долно Седларце, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 70 229 998 - во Тетово
Мобилен: +389 70 386 320 - во Богданци
Мобилен: +389 70 437 040 - во Охрид
Е-маил: tenda4@t.mk / g.vidacek@gmail.com

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 20 години.
Компанијата ТЕНДА 4 се занимава со изработка и монтажа на сите видови:
-тенди
-настрешници
-метални конструкции (со лим, поликарбонат и лексан)
-перголи
-огради
-желатин (проѕирно платно)
-браварски конструкции

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР И НАЈКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ
БЕСПЛАТНА МОНТАЖА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да оствари квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти. Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда. За полесна комуникација и техничка помош, ТЕНДА 4 освен централата во (новиот) објектот во с. Долно Седларце (тетовско), својата мрежа ја има развиено и со претставништва во Охрид и Богданци.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тенда 4

     МАПА                 

Печати