log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Еулос

eulos logo

Адреса: Василевски пат бб, с.Василево, Струмица, Македонија
Телефон: +389 34 329 057
Mобилен: +389 71 377 488
email:eulos_sr@yahoo.com
web: http://eulos.mk/home
Facebook :https://www.facebook.com/eulos.kompresori
https://www.facebook.com/euloscopmressors/

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

ДПТУ ЕУЛОС ДОО е фирма која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На нашиот пазар постои од 2005 година додека нашата матична фирма се наога во Солун и Атина (Грција) и успешно работи од 1974 година.

Во 2005 година во Струмица започнува со работа во изнајмен деловен простор со мал асортиман на производи. Од 2008 година се наоѓа во сопствени деловни простории во Индустриска зона Василево.

Денес основната дејност на ЕУЛОС ДОО се состои од:

 1. Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух 
 2. Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
 3. Превзема одговорност и гаранција на секој компресор
 4. Резервни делови за сите видови компресори
 5. Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
 6. Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакум помпи (Vacuum)
 7. Вршиме инсталација на воздушната мрежа
 8. Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга

Располагаме сo

1 ЗАВОЈНИ Компресори - BOGE Германија
2 КЛИПНИ Компресори - SHAMAL Италија
3 Широк асортиман на Половни Компресори
4 Сушачи за воздух и ладилници за вода - MTA Италија
5 Милимикронски филтри - Omega Словенија
6 Боци за воздух за низок и висок притисок и вакум боци - SICC Италија
7 Вакум пумпи - Италија
8 Генератори за производство на азот и оксиген
9 Секакви видови на брзи спојки и редуцири MINDMAN
10 Црева за воздух 12-60 bar

Компанијата ЕУЛОС ДОО е единствена фирма во регионот што извршува генерални поправки
– ремонт (со гаранција) на сите видови компресори со автентицни делови за секој
компресор.

Техничкиот сервис на ЕУЛОС опфаќа:

 • Сервис, но и генерални ремонти на сите видови компресори
 • Превзема одговорност и гаранција за секој компресор
 • Резервни делови за сите видови компресори
 • Поправки на сите видови сусаци на воздух и ладници за вода (Water coolers)
 • Поправки на сите видови надувуваци (Blowers) и вакум пумпи (Vacuum pumps)
 • Вршиме инсталација на воздушната мрежа
 • Со нашите сервис возила секогаш сме блиску до вас за побрза и подобра услуга
 • Големиот број задоволни клиенти го заслужуваат најдоброто од нас

Во случај на сериозен дефект за кој е потребно повеќе време за поправка, ЕУЛОС може да ви даде замена друг компресор (без паричен надоместок) се додека вашиот компресор не биде комплетно готов.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Еулос

     МАПА                 

Печати