log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Јога центар Тафталиџе

 yoga Logo crveno pomalo

Адреса: Бањалучка 8-а
Телефон:+389 71 238 785
              +389 78 488 078
             
Е-маил: info@yoga.mk

http://www.yoga.mk

      ОПИС                

 

Отворете се кон љубов и благосостојба!

Здравје, енергија, виталност, внатрешен мир, самодоверба, исцелување           

Се практикува: асани (телесни вежби), техники на дишење, релаксација, концентрација и медитација.

За: млади, возрасни, за луѓе на 70, 80 години.

Специјализирана програма за бремени жени.

Во група и индивидуално. Во живо и онлајн преку скајп.

Open yourself for love and abundance!

Health, Energy, Vitality, Inner peace, Self-confidence, Self-Healing

We practice: asanas (body exercises), breathing techniques, relaxation, concentration and meditation.

For: young, adults, for people 70, 80 years old.

Specialized program for pregnant women.

In a group and individually. Live and online via Skype.

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 75283viber image 2021 12 10 11 21 43 498469000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

     МАПА                 

Печати