log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Монолит Груп

monolit grup logoo

Адреса: ул.Ванчо Прке бр.119, Штип, македонија
Мобилен: +389 78 476 513
email: monolitgroupmk@gmail.com
          monolitgroupmk@yahoo.com

fbfb    fbfb 
Работно време:
Пон - Пет од 08:30 до 16:30

      ОПИС                

МОНОЛИТ ГРУП ДОО ШТИП, како фирма за проектирање, дизајн и инженерство е основана во 2014

година.
Специјализирана и лиценцирана за ПРОЕКТИРАЊЕ и НАДЗОР на градби од втора категорија, со лиценца

издадена од министерството за транспорт и врски на Република Македонија.
Во работењето ги применуваме европските стандарди, трендови и иновации.
Нудиме:
>> Функционални решенија
>> Максимално искористен простор по желба на инвеститорот
>> Современ ентериер
>> Врвен стил и дизајн

Ваше е само да посакате, останатото препуштете го на Нас!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Монолит Груп

     МАПА                 

Печати