log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Архитектонско Студио Доминус

dominus logo

Адреда: ул.Железничка(Јордан Мијалков) бр.36/13, Скопје, Македонија
Телефон: +389 70 242 102
Факс:    +389 2 3179 017
Е-маил:sonja@dominus.com.mk

web

      ОПИС                

Доминус е архитектонско-дизајнерско студио.

Друштвото ДОМИНУС поседува лиценца за проектирање, издадена од Министерство за транспорт и врски, како и лиценца за завршување на енергетска контрола, издадена од Министерство за економија.

Друштвото има во својот состав инжинери кои поседуваат овластување за архитектонско проектирање, ревизија, надзор и вршење на енергетска контрола.

Како архитекти - проектите на своите клиенти им нудат проектни и консултантски услуги во сферата на архитектурата и градежништвото за станбени објекти - индивидуални и колективни, како и работни: здравствени објекти, индустриски, угостителски објекти, вклучување и ентериерски решенија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Архитектонско Студио Доминус

     МАПА                 

Печати