log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Нипром

niprom logo Адреса: Индустриска зона б.б. "Север", Струмица, Македонија
продажен салон: ул. Антон Попов број 1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 (034) 325 915; +389 034 354 644
Мобилен: +389 (072) 218 644, +389 (070) 253 644
Е-маил: info@niprom.com
веб страница: www.niprom.com 

      ОПИС                

НИПРОМ ДОО е компанија која се занимава со производство на столарија изработена од високо-квалитетно дрво. Нашата основна дејност е производство и трговија со високо- квалитетни собни врати од медијапан обложен со природен фурнир и таблени врати од масивно дрво, како и надворешна масивна столарија- врати и прозорци. На македонскиот пазар сме повеќе од 20 успешни години почнувајќи од далечната 1993та.

Во НИПРОМ ДОО денес работат повеќе од 50 вработени, вклучени во организационата структура на нашата компанија, производството и продажбата. Изработувањето на нашите производи се прави по последните ИСО стандарди и со најсовремена технологија во сите фази од производството. За нашите клиенти ова значи гаранција за квалитет и долготрајност. Кај нас секоја врата и прозорец си има своја историја, свој живот и секоја од нив совршено си го наоѓа своето место во вашите домови и јавни објекти. Работата на НИПРОМ претставува успешен спој на следење на светските трендови во областа на производството на внатрешна и надворешна столарија и доаѓање во пресрет на Вашите желби и замисли.

Седиштето и производството на НИПРОМ ДОО се лоцирани во Струмица во индустриската зона „Север“ кадешто во склоп на фабриката имаме и изложбен салон. Изложбени салони има на уште две локации на територијата на Македонија, во Скопје и во Прилеп. Посетете не во Скопје на улица Антон Попов бр.1 во непосредна близина на подвозникот во населба Црниче или во Прилеп на улица Кеј 9ти Септември број 30.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Нипром

     МАПА                 

Печати