log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Солар Маркет

solar market logo

Адреса: ул.Борка Талески бр.52, Прилеп, Македонија
Мобилен: +389 78 379 743
               +389 78 415 144
Е-маил: solarmarketpp@gmail.com

fbfb   

Работно време:
Пон , Вто , Чет - Пет од 09:30 до 20:00
Сре , Саб од 10:00 до 16:00

      ОПИС                

Солар Маркет e компанија која се занимава со продажба и монтажа на соларни системи и колектори.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Солар Маркет

     МАПА                 

Печати