log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Болид Р

bolid r

Адреса: Кумановска 10/а-5-1/1 Скопје,Македонија
Населба: 11-ти Октомври (спроти Расадник)
Е-маил:vladovel@gmail.com
Телефон: 070 222370, 02 2771922

      ОПИС                

Болид Р отсега на нова локација
Вулканизерот РАБОТИ И ВО НЕДЕЛА.

Дејности:вулканизери, гуми (пневматици) - поправки и лепење, бандажи
- Паркинг, Wi-Fi Зона, Работиме 7 дена во неделата
Болид Р е сервис-вулканизер кој ги нуди следните услуги:
• Вулканизерски услуги
• Продажба на авто гуми (нови и стари)
• Хемиско чистење и полирање
• Машинско исправање бандажи
• Дреарски услуги
• Обработка на бандажи, добоши и замајци
• Вадење оштетени шравови
• Обработка, дистанцери и прстени
• Заварување алуминиум

    ГАЛЕРИЈА           

 

Болид Р

     МАПА                 

Печати