log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Зоки Молерот

MOLEROFARBARSKI USLUGI


Улица:БОРО ВАТАШКИ 39, Кавадарци Македонија
Е-маил:zokimoler@hotmail.com
Телефон:070 895060

      ОПИС                

Фирмата ЗОКИ МОЛЕРОТ ДООЕЛ,од кавадарци е основана од 2009год.оттогаш до денес ги исполнува желбите на потрошувачите,во делот на молеро-фасадерските услуги.Во фирмата се вработени осум лица,кои одговорно и тимски од идеа до реализација ги изработуваат проектите.Евикасностата и навремена изработка се едни од главните адути кои што ја карактеризираат нашата фирма и допринесуваат дасе реализираат желбите и условите на нашите клиенти. Основна задача е изработката на таван амстронг,изработка на таван wc хандер даглас,изработка на гипс картон со внатрешна изолација со тавол,камена волна.Изработка на преградни ѕидови со гипсена плоча,каскади,покривање на водоводни чевки,лепење стиропор и гипсени лајсни,глетовање со лепак и мрежа ,глетовање и молерисување.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Зоки Молерот

     МАПА                 

Печати