log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Лиса Ком Мс

lisakomms logo

Адреса: ул.Едвард Кардељ бр.4/24
Телефон: +389 43 414 161
Мобилен: +389 70 520 023
E-маил: lisakomms@yahoo.com

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 15:00

      ОПИС                

Наскоро...

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати