log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Термоенерџи

 

Адреса:Седиштес.Слатино Б.Б. Тетово
Тел: 070259742, 070259724, 044382084
Е-маил:taljadin@gmail.com,ing.bbeadini@yahoo.com

      ОПИС                

водовод и канализација - проектирање и изведба, термоизолација, парно греење - фирми, електроинсталации, греење - соларно, греење - апарати и опрема, електрика, клима-уреди и климатизација

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати