log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Meтодика

metodikalogo2     Адреса: Ул.52 бр.103
    Град: Скопје
    Мобилен:+389 (0)78 257 646
    Емаил: metodika.metodika@gmail.com
    Дејности:градежни материјали

      ОПИС                

Компанијата МЕТОДИКА се занимава со продажба на широка палета иновативни производи, од кои поголемиот дел се во сегментот бои и лакови

– Водоотпорни премази, боја за спречување на појава на мувла, термо премаз за ѕидови, гумиран заштитен премаз, трајна елестична маса за хидроизолација, боја за купатила, боја за гаражни подови, фломастер за фуги, спреј против лизгање, самолеплива силиконска лента…
– Производи кои помагаат против влагата и мувлата
– Smart Wall Paint Set, пишувај – бриши боја
– Rust-Oleum боја која секоја површина може да ја претвори во училишна таблa
– SWP пишувај – бриши фолија

    ГАЛЕРИЈА           

 

Печати