log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

САСА Инженеринг

sasalogo

Адреса: ул.Народен фронт бр.3-3/22, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3136 373
Факс:    +389 2 3119 705
Е-маил: info@sasa.mk

web

Работно време:
Пон до Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

Профил на компанијата СА-СА
Претпријатие за машиноградба и посредување во прометот ИМПОРТ - ЕКСПОРТ

Главна цел на компанијата е ефикасно и брзо задоволување на потребите на нашите коминтенти со хидраулична опрема, резервни делови за хидраулични машини, заптивна технологија итн:

    Резервни делови за градежна механизација: WABCO,P&H, IR, CAT, O&K, Komatsu, Liebherr, Terex, Atlas Copko, Bucyrus Erie, Sandvik, JCB, Demag и останати;
    Резервни делови за хидраулични пумпи и вентили: Ponar, Vickers, Bosch-Rexroth, Denison, Sauer, Linde, Hamworthy и други;
    Редуктори и резервни делови за редуктори по Vulkan, Flender и други;
    Хидраулични и пнеуматски заптивки од различен тип, материјал, димензии, за секаков тип лесна и тешка индустрија;
    Резервни делови од програмата на ESCO: корпи, заби итн;
    О-прстени од различен тип, материјал;
    Други производи од гума, гума-метал и метални заптивки;
    Манометри за хидраулика од 0-600 бар;
    Лагери Timken; FAG; NSK; INA итн.

Работиме и на бившите ЈУ простори. Со задоволство можеме да кажеме дека многу компании во и надвор од Македонија не избраа нас за свои бизнис партнери.
Зошто не би и Вие?

    ГАЛЕРИЈА           

 

САСА Инженеринг

     МАПА                 

Печати