log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИМПЕКСЕЛ2

impeksel2 logo

Адреса: ул.Антон Попов бр.1 Мезанин, Скопје, Македонија
Tелефон: +389 23 119 348
Мобилен: +389 78 240 069
               +389 78 271 477
E-маил: contact@impeksel2.com.mk

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

Импексел2 е градежна компанија основана 1994 година од страна на г-дин Неим Хусеини. По неговораководство, во годините што следуваа компанијата прерасна во една од водечките градежни оперативи во Република Македонија.
Импексел2 е првата приватна компанија во Македонија која што започнада се занимава со производство на готов бетон. Од тогаш, компанијата почна да се наметнува на пазарот со изведби на помали приватни и комерцијални објекти, и да работи врз проекти кои го збогатуваа компаниското портфолио, но, воедно, овозможи и стекнување со непроценливо исклуство во оваа дејност. Благодарение на големата посвеноста на вработените, разноликоста на проектите и обем на дејности постојано се збогатува, така што денес, Импексел2 врши работи од сферата на проектирањето и надзорот, па сè до целосна сопствена инвестиција и изведба на големи објекти и станбени комплекси.

Импексел2 располага со три сопствени бетонски бази, лоцирани во три различни градови во земјата. Едната се наоѓа во Гостивар (со капацитет 60 метри кубни на час), втората е во Тетово (со капацитет 150 метри кубни на час) и третата е лоцирана во Скопје (со капацитет 150 метри кубни на час). Произведениот бетон е со исклучително висок квалитет, докажан со соодветни сертификати, а сите материјали што се употребуваат се тестирани од страна на овластени институции.
Ние во Импексел2 постојано работиме на нашето сопствено усовршување, континуирано го модернизираме нашето работење, како и градежната опрема и оперативата и се трудиме да им го понудиме најдоброто од областа на градежништвото на сите наши клиенти. Подготвени сме за сите идни предизвици на модерната архитектура.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИМПЕКСЕЛ2

     МАПА                 

Печати