log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

БВ Инженеринг

bv logo

Адреса: ул.Елпида Караманди бр.13 зг.1 лок.10, Битола
Телефон: +389 47 223 346
Факс:      +389 47 203 257
E-маил: contact@bving.com.mk

web

      ОПИС                

БВ Инженеринг ДООЕЛ е компанија која нуди комплетни услуги од областа на градежништвото. Во нашето работење е вплотено целокупното искуство и знаење на нашиот тим стекнати при изградбата на различни типови на објекти. Со нашиот стручен кадар и опремата со која располагаме подготвени сме да излеземе во пресрет на секаков тип на задачи и предизвици поставени пред нас од страна на клиентите. Квалитетот на извршените работи и запазувањето на договорените рокови се врвни приоритети во нашето работење.

    ГАЛЕРИЈА           

 

БВ Инженеринг

     МАПА                 

Печати