log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Идеахаус

Ideahouse logo
 

Адреса: ул.Јанко Глигоров бр.2А, Свети Николе, Македонија
Телефон: +389 32 444 051
Мобилен: +389 78 363 114
               +389 70 630 952

fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

водоинсталатери и водоводџии - фирми, електричари - индивидуалци, оџаци - производство, изведување, поправки и одржување, кршење, рушење, демолирање, бушење и сечење бетон, чистење и миење - сервиси и услуги - фирми

    ГАЛЕРИЈА           

 

Идеахаус

     МАПА                 

Печати