log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Литинг

liting logo

Адреса:Булевар Кочо Рацин бр.8,
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 3114 360 +389 (2) 3237 369
E-маил: info@liting.com.mk

web

      ОПИС                

 

Дистрибуција и изведба на покривање и застаклување со термопластични материјали на големо:

  • Екструдирани плочи од акрилно стакло – Akrylon®
  • Лиени плочи од акрилно стакло – Perspex®
  • Структурирани поликарбонатни плочи – Lexan® Thermoclear™ Plus, White Label™, Impex® MultiWall
  • Полни поликарбонатни плочи – Lexan®, Impex®
  • ПЕТГ плочи – Hipex®-G
  • Плочи од пенест ПВЦ Forex® lite
  • Светлосни куполи и траки со електро механизми – Alux®
  • Провидни противзвучни бариери (PC/PMMA)

Од 1991-ва година (1975-та година) - ИСКУСТВО, КВАЛИТЕТ И ТРАДИЦИЈА, по најдобри цени

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Литинг

     МАПА                 

Печати