log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бетон Плус

beton plus logo

Адреса: ул.Јадранска магистрала бр.86-а, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 78 228 800
Е-маил: contact@betonplus.mk / info@betonplus.mk

web

      ОПИС                

 

Компанијата Бетон Плус има долгогодишна традиција и од своето основање се занимава со производство и испорака на свеж бетон, како и на проекти од областа на нискоградба.

Од самиот почеток компанијата настојува да ја оправда довербата на своите многубројни клиенти, преку професионална работа, постојан квалитет на производите и услугите и почитување на сите рокови. Резултатот од тоа е постојан раст во поглед на производството, продажбата и бројот на новите проекти.

Во склоп на компанијата се наоѓа каменолом во близина на Куманово, како и најсовремена механизација и апаратура, која е глобално призната и докажана. Сите процеси во нашата компанија се во согласност со најсовремените национални и светски стандарди за квалитет на работата.

Ние во Бетон Плус континуирано ќе се стремиме кон развивање на оптимални услуги и производи за клиентите и соработниците, со што нашата компанија постојано ќе се
надоградува како професионален, стабилен и сигурен партнер.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати