log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Југомонтажа Инжeнеринг

jugomontaza logo

 

Адреса:Ул.50-та Дивизија бр.26
Скопје, Mакедонија
Контакт:+389 (70) 262 964 | +389 (71)368 693
Дејности: греење - инженеринг и изведба,
водовод и канализација - проектирање и изведба,
врати и прозорци - алуминиумски;

      ОПИС                

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати