log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Аквавардар коп

 

ул.1 бр.48-Б с.Јурумлери, Скопје
тел:070 224154
е-маил: akvavardarkop@gmail.com

      ОПИС                

песок и чакал, градежни фирми и претпријатија, бетон - производство и трговија

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати