log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИЦЕ Инженеринг

Ice logo

Адреса: ул. 11 бр.43, с.СТАЈКОВЦИ, Скопје, Македонија
е-маил:iceinzenering@t.mk
Телефон: +389 02 2552-295
Мобилен: +389 70 384245
                +389 71 384245
web:http://www.iceinzenering.mk/

      ОПИС                

Завршни работи во градежништвото

Изведување на молеро-фарбарски работи

Работи со гипс картон

Водоводни инсталации

Парно греење

Електрични инсталации

Местење на керамички плочки

Кршење на бетон

Изработка на термо фасди со пластичен абриб, боја по избор, загарантиран квалитет.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИЦЕ Инженеринг

     МАПА                 

Печати