log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дизајн-инг

dizajninglogo2

Адреса:Костурски Херои 17 1/004, Скопје,Македонија
Телефон: + 389 70 208 205
+ 389 70 208 218
+ 389 70 225 655
E-маил: Dizajn_ing@hotmail.com

fbfb

 

      ОПИС                

DIZAJN ING како компанија постоиме од 1998 година до ден денска. Основена е како фамилијарна компанија. Која од своето постоење се занимава со услуги од областа на градежништвото и бизнис услугите.
Компанијата која вклучува луѓе со висока креативност во обезбедувањето услуги во областа на градежништвото и бизнис секторот.
Обезбедува квалитетни услуги во следните области:
- проектирање на објетки од ниска и висока градба.
- изведба на градежни работи (груба градба, малтерисување, изолација,
и изведба на различни конструкции);
внатрешна декорација на објекти (гипсарски работи,малтерисување, боење, плочки, греење итн.)
- производство на мебел (мебел за домаќинството, кујни, канцелариски мебел , хотелски мебел итн.)
DIZAJN ING од своето постоење се занимава и со трговија моментално вршиме продажба на:внатрешни собни врати, мрежа за фасада и фолија за кровови.
Довербата и поддршката за понудената работа, компанијата DIZAJN ING за ваша чест клиенти. Се базира на 20 годишно искуство во нашата држава и во регионот (Р.Македонија и Р.Косово) како и со над 400 реализирани проекти досега.
Компанијата DIZAJN ING ги нуди своите услуги од своите професионални тимови, но и во соработката со други еминентни тимови во земјата и регионот.
Ние ги почитуваме вашите желби и можности, ние се стремиме да разбереме што ви потребно и заедно да го постигнеме вашето максимално задоволство како и ние да бидеме задоволни од нашата компанија во реализираната услуга.
DIZAJN ING ви гарантира најмала грижа при решавањето на животниот проблем, затоа немојте да се колебате, јавете се и добиете подетални информации за можностите што ги нудиме на нашите простории.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дизајн-инг

     МАПА                 

Печати