log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЧЕМЕНКО

logo cemenko

Адреса:Железничка бр.16, зграда бр.2 (Комплекс Гица)
Телефон:075 468 370
Е-пошта:cemenko@live.com

      ОПИС                

Чеменко ДООЕЛ Охрид е докажана градежна компанија на пазарот која со посветена работа од 2003 има континуиран раст.Наш главен приоритет е обезбедување на квалитетно еко домување, притоа ставаќи главен акцент на сигурноста, енергетската ефикасност на објектите за намалување на негативните влијаниа врз животната средина, штедење енергија, и квалитетот на градежните материјали и внатрешната опрема.

Фирмата поседува Лиценца Б за изведувач на градби од втора категорија.

Нашата примарна дејност е:
- изведба на сите видови градежни работи.(термофасади, кровопокривачки работи, водоводна и канализациона инсталација, електрична инсталација, санитарија, керамички плочки, молерофарбарски услуги, поставување на гипс картон, армстронг),
-изработка и монтажа на ПВЦ столарија,
-изработка на декоративен камен,
-изнајмување на метално скеле.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЧЕМЕНКО

     МАПА                 

Печати