log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ископ

iskop logo

Адреса: 5-та Партиска конференција бр.9/8, Штип, Македонија
Телефон: +389 32 382 333
Мобилен: +389 70 326 366
е-маил: trajce.dimitrov@hotmail.com
facebook: https://www.facebook.com/iskopdooel/

      ОПИС                

ИСКОП е градежна компанија која главно е ангажирана во изведување на примарни градежни активности

- Ископ на сите видови градежно земјиште и транспорт на извадениот материјал
- Превоз на готов бетон со камиони миксери
- Вградување на готов бетон со пумпи
- Транспорт на градежни материјали

ИСКОП дооел е градежна компанија која главно е ангажирана во изведување на примарни градежни активности. Фирмата е формирана во 2004 година и веќе располага со значаен обем на градежна механизација и камиони кипери, што и овозможува да изведува и поголеми објекти.
Основната дејност на ИСКОП дооел е ископ на сите видови градежно земјиште и транспорт на извадениот материјал до одредена дестинација, за да се исчисти теренот и за да се подготви за отпочнување на градежните активности, односно за градење на станбени објекти, административно деловни и индустриски објекти. Особено сме екипирани за изведување на проекти во нискоградбата, како што се патишта или изградба на водоводни и канализациони системи.
УСЛУГИ - ИСКОП дооел располага и со специјални возила миксери за превоз на готов бетон, како и со пумпи за вградување на бетонот, со што на клиентите можеме да им дадеме целосна услуга. Дел од пакетот услуги што ИСКОП им го дава на клиентите е и транспорт на градежните материјали.

Со нас и најтешките работи брзо се реализираат!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ископ

     МАПА                 

Печати