log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Алем Компани

alem kompani logo

Адреса: с.Долно Коњаре, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2567 403
Мобилен: +389 70 270 956
+389 71 270 956
+389 71 290 956
email: alemkompany@hotmail.com

      ОПИС                

Дејности: ТРАНСПОРТ, ШПЕДИЦИЈА И СКЛАДИШТА, ГРАДЕЖНИШТВО И ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА

    ГАЛЕРИЈА           

 

Алем Компани

     МАПА                 

Печати