log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бато Шпед

bato sped logo

Адреса: ул.Пионерска бр.33, Kавадарци, Македонија
Мобилен: +389 70 324 707
+387 78 342 008
email: batospedjunior@gmail.com

      ОПИС                

БАТО ШПЕД ЈУНИОР е компанија која се занимава со изградба на објекти од темел до кров, реновирање на постоечки објекти, машинско малтерисување, машинска изработка на подови(кошулица) и други градежни работи. 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бато Шпед

     МАПА                 

Печати