log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Гафи Компани

gafi kompani logo

Адреса: ул.Индустриска бб, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 70 224 255
               +389 70 389 267
Е-маил: info@gaficompany.mk

web   fbfb   instagram

Работно време:
Од Пон до Нед од 07:00 - 18:00

      ОПИС                

Основана во 1994 година, Gafi Company е под семејна сопственост која е специјализирана за дистрибуција на материјали за изградба од дрво кои се користат за изградба на згради, покриви, столбови, подови, итн.

Покрај ова компанијата се занимаваа и со дистрибуција на некои материјали кои се користат за изолација и други материјали кои се користат за греење како што се брикети и пелети. Основачот на компанијата е Гафур Рустеми, има повеќе од 20 години искуство во областа на градежништвото.

Ние сме овластен увозник на неколку познати производители од Босна и Херцеговина, Словенија, Австрија и Германија. Нашите градежни материјали од дрво се произведени во согласност со ISO 9002. Ние имаме остварено репутација како дистрибутер на високо-квалитетни производи и од задоволни клиенти.

Нашата мисија

Сигурно и со внимание, ефективно и проактивно однесување кон услугите за клиентите. Постојано градење на нашите вештини и знаења за да се задоволат растечките и различните потреби на нашите клиенти. Одржување на нашиот углед како сигурен понудувач на услуги и динамична компанија на пазарот. Веруваме дека квалитетот е од фундаментално значење, затоа инвестираме во квалитетот.

Наши продукти
- Даски
- Дрво
- Пелет
- Брикет
- Ќереминди Тondach
- Ќераминди Nexe
- Цемент Titan
- Црни оплатни од Кина
- Ursa Tervoll
- Rockwool
- Kronospan
- Eurovent 140g-170g
- Topdach roof membrane 100g-135g-150g
- Изолација Teflon
- Knaufisolation

    ГАЛЕРИЈА           

 

Гафи Компани

     МАПА                 

Печати