log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Б-Роофинг

broofing logo

Адреса: Индустриска зона Боговиње, Тетово, Македонија
Телефон: +389 71 205 210  
               +389 71 205 145
Е-маил: contact@b-roofing.mk

fbfb

Работно време:
Пон - Нед од 07:00 до 16:00

 

      ОПИС                

Б-Роофинг е компанија која е застапник за познатата фирма БАУДЕР од Германија, водечкиот меѓународен производител на градежни материјали.
Ние ги обезбедуваме градбите со:
• Хидроизолациони мембрани за да бидат термички ефикасни,
• Фотонапонски инсталации за производство на обновливи извори на енергија, како и
• Зелени покриви за поддршка на животната средина и да се создаде подобар живот и работни места за луѓето.
Клиентите не одбираат нас, поради начинот на кој го работиме секој проект поединечно, заедно со нашите клиенти за реализација на најдобрите решенија за градбите.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Б-Роофинг

     МАПА                 

Печати