log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Глобал Инженеринг ДОО

global logo

Адреса:Крстин Чулаковски 49, Битола
Адреса:Диме Аницин 2а локал 1, Скопје
Телефон:+389 78 343 535,+389 78 251 715,+389 78 345 656
Е-маил: global.inzenering@gmail.com

web

      ОПИС                

ИНТ Глобал Инженеринг е компанија со долго присуство на домашниот и странскиот пазар во областа на

-производдство на ел.енергија
-изведба на Е.Е. објекти
-проектирање
-надзор

За која единствана цел е брзо и квалитетно изведување на дадените цели и задачи преку користење на иновативнии технологии и следејќи ги европските и светските стандарди во својата област поради што ја добиле довербата на голем број реномирани компани...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Глобал Инженеринг ДОО

     МАПА                 

Печати