log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Лика 2000

lika2000 logo

Адреса: ул.Михајло Рајчевиќ бр.6, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 70 235 624
               +389 70 348 564
Е-маил: info@lika2000.com

fbfb   web       
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

Наскоро...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Лика 2000

     МАПА                 

Печати