log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЗОНИК ГРАДБА

 zonik gradba logo

Адреса: Булевар Кузман Јосифовски Питу бр 28 ламела2 локал 5  
1000 Скопје Македонија
Телефони:+389 ( 070) 206 561, +389 (02) 246 4924
Е-маил:  zonikgradbaing@yahoo.com

      ОПИС                

ЗОНИК ГРАДБА Е КОМПАНИЈА ЗА ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО:

-ИЗРАБОТКА НА ГИПС КАРТОН
- СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ
- МАШИНСКО МАЛТЕРИСУВАЊЕ
- МОЛЕРОФАРБАРСКИ РАБОТИ
- ТЕРМО ФАСАДИ

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати