log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

БЛАТО

blato logo

Адреса: ул. Брдославца бр. 69
2330 Берово
Тел: +389(033) 470 100
Моб: +389(072) 213 138
Е-маил: blato.berovo@gmail.com

      ОПИС                

 Блато е градежна фирма и претпријатие

    ГАЛЕРИЈА           

 

БЛАТО

     МАПА                 

Печати