log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ХИДРОВОД

 hidrovod logo

Адреса: ул.Кеј 9-ти Септември бр.55, Прилеп, Македонија
Мобилен: +389 78 214 102
Е-маил: hidrovod_prilep@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                

Компанијата ХИДРОВОД се занимава со продажба на материјали и опрема, како и изведување на системи за:

- Централно греење: парно грење, подно греење, греење со помош на термални потопни пумпи
- Системи за ладење и вентилација
- Водоводни инсталации
- Елекртични инсталации
- Соларни системи
ХИДРОВОД е веќе познато име на пазарот во овој дел на градежништвото во Македонија. Постојано ги следиме светските трендови во оваа област, а нашиот тим е оспособен работите да ги изведува по принципот клуч на рака, односно од дизајнирањето на сите овие системи, нивното меѓусебно интегрирање, набавката на опремата, па се до целосната изведба, одржувањето и сервисирањето.
Денес кога сите се обидуваат да заштедат во потрошувачката на енергија, од аспект на нејзината цена, но и заради заштитата на човековата околина, многу е битно да се користат современи системи за греење, ладење, вентилација... при што најдобрите ефекти се добиваат со интегрирано користење на енергенсите, како што се електричната енергија, соларната енергија или термалните потопни пумпи. Бенефитите се уште поголеми кога се употребуваат современени системи, на пример, подното греење, што покрај заштедите дава и многу поголема функционалност и удобност на просторот.
Како компанија посветена на најсовремените светски трендови и квалитетот, соработуваме само со врвни брендови и сите материјали и опрема што ги вградуваме се со одличен квалитет и имаат долг период на експлоатација.
Посебно сме посветени на дизајнот, кој е пресуден за крајниот впечаток на клиентите. Најдобар пример за оваа наша определба се ново дизајнирените регистри за греење, кои на секоја бања ќе и дадат посебен шарм.

Нашето мото во бизнисот е да го направиме вашиот простор идеално место за живеење и работа. Со максимална заштеда на енергија, голема фукционалност, удобност и убавина.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хидровод

     МАПА                 

Печати