log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Клима Комерц

klimakomerc logo

Адреса: бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.72, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3074 140
Мобилен: +389 75 219 725
Факс:      +389 2 3074 140
Е-маил: klimakomerc@yahoo.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 13:00

      ОПИС                

Компанијата КЛИМА-КОМЕРЦ се занимава со увоз–извоз, трговија, продажба на големо и мало, сервисирање и монтажа на опрема за греење, климатизација и вентилација, чии производители ги застапуваме на македонскиот пазар.

Вршиме монтажа и сервис на опремата која се вградува во мали и големи објекти, како:

• Производствени хали

• Индивидуални објекти

• Станови

КЛИМА-КОМЕРЦ на своите клиенти им нуди комплетна инженеринг услуга, од проектирање, до набавка, монтажа и сервисирање на системите за греење, климатизација и вентилација.

Застапници сме на словенечката фирма КЛИМА - Цеље и тоа на програмата за вентилација, што значи дека ги увезуваме сите видови вентилатори - коаксијални, центрифугални, кровни, во „Ex“ изведба, топловодни калорифери и каналски вентилатори.

Изведуваме комплетна каналска вентилација на објекти, кафеани, кујни, кафулиња и производни хали. Воедно, КЛИМА-КОМЕРЦ ги изведува и сите видови на топловодно греење, како и гасно греење со плински греалки погодни за отворени тераси.

Изведуваме и комплетна климатизација на мали и големи објекти, со монтирање на разни видови клима уреди, како: каналски, сплит–системи, VRV – системи, касетни системи, топлински пумпи...
Компанијата располага со сопствен сервис за сервисирање на опремата што ја увезуваме и продаваме, како и на сите проекти што сме ги изведувале, а има и посебна севис служба за нивно одржување.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Клима Комерц

     МАПА                 

Печати