log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Термоплам

termoplam logo

Адреса: бул.Јане Сандански бр.11, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 460 690
Мобилен: +389 70 275 089
Факс:      +389 2 400 428
Е-маил: contact@termoplam.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 15:30

      ОПИС                

Компанијата ТЕРМОПЛАМ се занимава со МОНТАЖА, СЕРВИСИРАЊЕ И ПРОДАЖБА НА ГОРИЛНИЦИ

- Сервис и монтжа на горилници од производителите: Weishaupt - Германија, Ecoflam - Италија,
Riello - Италија, Lamborgini - Италија, Venterm - Хрватска
- Продажба на горилници од производителите·Weishaupt и Ecoflam, за кои сме и овластени сервисери
- Широка палета на делови за горилници: термостати, електроди, грејни кабли, терморегулатори, сервомотори, термоелементи

ТЕРМОПЛАМ ·-СЕРВИС ЗА ГОРИЛНИЦИ ·е синоним за квалитет, професионален пристап, одговорност - гаранција за добар завршен проект.

Конкретно фирмата е формирана 1990година и успешно работи и опстојува на пазарот веќе 20 години. Главна дејност есервисирање, монтажа и продажба на нафтени, мазутни и гасни горилници а исто така проектира и енергетски постројки.

Сервисира и монтира горилници ·од разни производители како·Weihaupt-Germany, Ecoflam-Italy, Riello-Italy, Lamborgini-italy ,Venterm-Croatia, а врши и продажба на·Weishaupt и Ecoflam за кој е и е овластен сервис .

Сервисот располага со високостручна ·екипа која што е на располагање 24 часа на нашите клиенти.З а овие 20 години ·Термоплам е присутен во многу постоечки и нови објекти како што се пекари, болници, градинки, касарни, модни конфекции, месни идустрии,тутунски иудустрии, млекари, помали и поголеми погони.

Располагаме со севкупна опрема за горилници и котли.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Термоплам

     МАПА                 

Печати