log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Милкуз

milkuz logo

Адреса: ул.15 Корпуз бб, Охрид, Македонија
Мобилен: +389 70 249 457
Е-маил: meri_kuzmanoska@hotmail.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 15:00

      ОПИС                

„Милкуз” како водечка фирма во дејноста веќе 24 години супериорно функционира во производство на камини на пелети
„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. Од година во година се повеќе го зголемува учеството на европскиот пазар. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија.

НАШИОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ
 - Тимот на Милкуз е постојано спремен да ви излезе во пресрет и да ви понуди најдобро можно решение или сервис на производите. Во оваа фирма работат над 40 вработени од различни образовни структури, компанија која е извозно ориентирана со сопствени производи и сопствен дизајн. Фирмата е основана од г-дин Милчо Кузмановски кој постојано се стреми кон усовршување и подобрување на квалитетот на камините на пелети, со постојано надоградување на вработените кои располагаат со тимски дух и хуманитарна ориентација.

Камините на пелети кои ги нудиме поседуваат сертификати од најпрестижните европски и светски институти. Тоа се сертификати за потврдување на квалитетот на производите, како и за нивната исправност и функционалност.

НАШИ ПРОИЗВОДИ
 - PELLET BOILER KING 40 KW
 - PELLET BOILER MILKUZ 32 KW
 - PELLET BOILER ROYAL B-TYPE 25kw
 - PELLET BOILER MICHELLE 13 KW B-TYPE
 - PELLET BOILER FIAMA VERDE 25 KW
 - PELLET BOILER ROYAL 25 KW
 - PELLET BOILER FIAMA VERDE 18 KW
 - PELLET BOILER MILKUZ 18KW
 - PELLET BOILER FIAMA VERDE 13 KW
 - PELLET BOILER MICHELLE 13 KW
 - PELLET STOVE STELA 10 KW
 - PELLET STOVE REGINA 8 KW

    ГАЛЕРИЈА           

 

Милкуз

     МАПА                 

Печати