log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ТРАФО-ВОД

image1378

Адреса
Ул.1439 бр.6 нас.Пинтија Македонија,Скопје
Телефон за контакт
078/426-636
078/434-996
075/260-355
Веб:www.trafo-vod.mk

      ОПИС                

ФИРМАТА “ТРАФО-ВОД”СКОПЈЕ Е СЕМЕЈНА ФИРМА КОЈА Е ОСНОВАНА ПРОЛЕТТА 1997 ГОДИНА, А Е ПРОДОЛЖЕНИЕ ОД ПРЕТХОДНАТА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕРСКИ ДУЌАН “БУБЕ” КО Ј Е ОСНОВАН ВО 1991-ТА ГОДИНА И СЕ ЗАНИМАВА ПРЕТЕЖНО СО ИЗВЕД БА НА ЈАКОСТРУЈНИ И СЛАБОСТРУЈНИ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ, ИЗВЕДБА И ПРОЕКТИРАЊЕ НА ТРАФОСТАНИЦИ, ИНДУСТРИСКИ  ОБЈЕКТИ, СТАНБЕНО –ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ, СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ  НА ЕНЕРГЕТСКИ ОБЈЕКТИ. ИСТОТАКА КОМПАНИЈАТА ВО ПОСЛЕДНИВЕ 4 ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВА СО ПОСТАВУВАЊЕ НА  ИНСТАЛАЦИИ ЗА  (Fiber To The Home) ОПТИЧКА МРЕЖА., КАКО ВО СТАНБЕНИ ЗГРАДИ, ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ, ТАКА И ЗА ОПФАТ НА КУЌИ СО ПОДЗЕМНА ИЛИ ВОЗДУШНА ИНСТАЛАЦИЈА.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ТРАФО-ВОД

     МАПА                 

Печати