log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЕЛЕКТРОИНВЕСТ

elektroinvest2

Адреса: Багдадска 36г/9 Скопје , Македонија
Контакт: +389 2 3062249
              +389 2 6134166
Е-маил: contact@elektroinvest-mk.com

web   fbfb

      ОПИС                

-Електроинвест е Формирана 1990 година во Република Македонија
-Овластен сервис на Енергоинвест – Сараево за Македонија, Јужна Србија и Косово
-1998 година по поделбата на Енергоинвест – Сараево на Енергоинвест високонапонска опрема Сараево и Енергоинвест РАОП Република Српска, Електроинвест се трансформира во Електроинвест мк – трговија со ниско средно и високонапонска опрема и Електроинвест сервис и инсталации
-2010 Електроинвест МК и Електроинвест сервис и инсталации се припојуваат во Електроинвест ДООЕЛ
-Март 2012 година, Енергоинвест потпишува договор за овластен претставник на Федерал Електрик Турција за Македонија, Косово и Албанија
-Септември 2012 година, Електроинвест потпишува договор за овластен претставник, дистрибутер и сервис на Терасаки Јапонија за Македонија и Албанија
-Јануари 2015 – започнати преговори со StalcoEnergy

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЕЛЕКТРОИНВЕСТ

     МАПА                 

Печати