log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Винклер Плус

vinkler logo

Адреса:Воденска бр.7 с.Желино Тетово,Македонија
Телефон:070240579
E-маил:winklerdooel@hotmail.com
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 17:00
Саб од 08:00 до 13:00

      ОПИС                

Винклер плус сервис е отворен во 1996 година.

Винклуваме секакви видови на ел.мотори и ротори, ги сервисираме типовите на кршачи, апарати за заварување, вибратори за бетон и др.

Имаме стручен тим од 4 работници со долго искуство на работа.

Одржуваме многу сериозни фирми како што се:

Beton Union, Veze sharri, Uka Kom, Molika, Industriski lladillnik , Mujo Bao, Anra centrum , Dll Group, AK Invest, Renova и многу други фирми.

Од 2005 година cме дистрибутери на BOSCH Професионален алат.Исто така имаме на лагер нови електромотори од фирмата GAMAK.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Винклер Плус

     МАПА                 

Печати