log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Феро-Промет

fero promet logo

Адреса: Маршал Тито бб, Струга
Телефон: +389 70 843016
Mобилен: 070 843016
Email: feropromet@live.com

fb1

 

ОПИС

Феро-Промет од Струга, која се наоѓа веднаш до пазарот, е продавница специјализирана за железарија, кабли, носилки, мешалки за малтер, компресори, алати, машини, косилки, бојлери, чешми, бои и лакови, вентилатори, хидрофори, пумпи, цевки за водовод, електрични пили и секој вид на додатоци и опрема потребни за вашата работа и опремување на вашата бања.
Огромен избор на од највисоко квалитетните брендови: Bosch, Makita, Incco, Unitas, Jupol, Linea, Hyundai, Husquarna и многу други.

Повелете, ве очекуваме!

ГАЛЕРИЈА

Феро-Промет

МАПА

Печати